Mencari Suami

19:43

INI ENTRI GEDIK .

Cari suami ? Aku ni macam dah gatal nak kahwin pulak . Tapi memang gatal pun . Fikir-fikir balik umur baru 18 tahun . Kalau ikut perancangan, [awal merancang tu ! =p ] aku nak kahwin masa umur dah 27 tahun kot . Dah nak jadi andartu tu . Tapi kita hanya merancang, Allah yang menentukan . Sebab ikut plan macam ni,


Belajar !

1. Foundation / A-level / International Baccalaureate (1.5 to 2 years)
2011 - 2012

2. Medical Degree (5 years at least )
2013-2017

3. Housemanship / Internship (2 years)
2018-2019

4. Buat master dalam obgyn kot .. [?????????]
2020
Sudah 27 tahun !!


Tu perancangan kasar masa buat folio kerjaya je . Tapi mak bapak aku memang tak kasi kahwin masa belajar  . 

Pasal apa aku dok melalut pasal kahwin nih ? Sebenarnya mencari suami tu tajuk buku la . Buku terbitan Jemari Seni hasil nukilan Syud . My best friend bought that as my birthday present . YEEHA !!!  Tak sabar den nunggu . Hehe



Sahabat saya sorang ini bernama Anis Syafiqa binti Mohd Hilmi . Nama glamour RC stand for Ratu Cantik . Nama manja Ayong . Dia dengan sorang lagi bestfriend Ain Sakinah dah pergi KLIBF . Jealous weh !!! Tapi takpe ain pun belikan saya Contengan Jalanan . HAHA !!

Photobucket

Lain kali nak cerita pasal Ayong sebab pasal Ain dah cerita masa birthday dia hari tu . Kat ENTRI NI .

Lambatnya nak pergi KLIBF . Jadual minggu ni padat gila, rasa macam orang besar pulak .

AHAD [pagi tadi] = IQ test 

ISNIN = study ?

SELASA = Interview Yayasan Teremgganu

RABU = Interview MARA

KHAMIS = KLIBF !!!!  

Saya nak buat esei ! Tolong !

You Might Also Like

2 comments