nonsense ranting

masa berlalu meninggalkan.....

11:09

x sedar pulak esok nak raye..
ye la rase mcm bru je lps rye puase..
tetibe dh nk raye aji plak..
huhu..
dah nk dekat smggu bertapa kat rumah..
tp homework satu pun x buat..
jenguk pun tak..
apatah lagi buat kluar letak ats meja..
sedar la fina oii..
taon dpn spm..
ish3,,...
nasib baik la aq amek kesedaran nk g tsyen..
ye la duk kat rmh jgn hrp nak snth bku..
main game jer..
that was my bad..


actually tension exam final sem x abes lg..
ye la, x leh buat add math..
dlm seme paper,
add math la plg jam..
bler tgk kertas, x tau nk tulis ape..
latihan dah bnyk dah buat..
yg paling kcewa, buat buku spm..
sbb igt soalan mirip spm..
bku spm beres je jwb..
tp yg kluar lam soalan soalan aplikasi..
x de pun yg mirip spm..
hmmm... dah nasib badan duk kat mara..
soalan maha tinggi susah nyer..
mse jawab paper 2 add math, rse mcm nak letak pen and then trus blah..
waaa.. nak nanges gler..
nsb baik paper 2 hari khamis,
lepas abes trus x stdy 2 hari..
enjoy trus.. bce komik la..
main2 la...
prep ptg khamis duk buat rubic's cube je.. huhu
hri jumaat stdy pj..
mcm lawak je stdy pj..
nak buat cam ne otak tgh tension..
x leh nak msk dah..
2 la penangan add math..
padahal ade 4 paper lg..
chemi, mod math, sivik n pj...
huh,.. nasib agak menybelahi la..
coz exam chemi hri slase.. so sabtu 2 bru start stdy blk..
ahd just exam sivik..
isnin x de exam..
mmg aq gne stdy chemi je la..
pulun habisan...
nasib baik bleh jwb chemi...
alhamdulillah la exam final sem seme bleh jwb wlaupon agk susah except add math la..
hmm.. skrg tggu je la rslt smpai rmh..


ni mke lps jwb add math jg..
yg laki 2 snym jer.. ye la bg je la soalan add math kat dye konpem bleh jwb..
geram jg ngan dye ni..

lepas tension buat rubic's cube sambil dgr mp3..
huhu

ok rubic'c cube yg dikerjakan dah siap!!!
hepi la sket wlaupn tension..


cuak gak nk tgk rslt add math..
ish.. tolong la doakan aq, biar la add math bleh a2 pun x pe..
aq nak 4 flat.!!!
agk2 bpe la pointer nanti ek??

habis citer sal exam..
esok nak raye dah..
tp feeling nk raye 2 x de sgt la..
sbb sanak saudara rmai yg x raye bersama..
sedih.. huhu

aq ucapkan salam aidiladha..
dan 4 spm candidates..
truskan usaha anda...
gambate!!!!!

nonsense ranting

akhirnya kutiba jua..

21:12

huhu.. macam siot jer..
balik umah dari ulu ganung ke jerteh yg hanye la 120 km..
lam mse 3 ari..
he3..
actually aq tersangkut kat agro resort 2..
ade kem..
huhu, kem lam ujan..
3 hari berturut mandi hujan je keje..
nasib baik blk ni x demam pon..
hmm.. mcm x caye jerm raye aji dah dekat..
sorg kawan aq, insya ALLAH akan jadi hajjah..
nurul amirah bt manan,
x le best.. skrg ade kat sheikh malek..
so marilah kte doakan dye..
smoge dye slmt pulang ke tanah air dan mndpt haji yg mabrur..

nonsense ranting

wish me the best!!

10:05

exam final sem start besok 4 nov..
wah, cuak gler..
result standardize 2 thorn my heart..
lawak thp ape aq pon x tau la..
bayang ler..
rankig standardize 1 no 1..
aq trus terjun menjunam ke dlm lumpur yg memalitkan lumpur kat mke..
ranking = no 28
bapak sedih = malu...
x tau nak buat ape..
dan aq x smgt..
aq jd x de keyakinan..
ya ALLAH, berikanlah aq kekuatan..
aq harapkan sokongan dari rakan2..
aq tgh down skrg..
dan aq bnyk buat salah dgn org sekeliling..
moody x pasal2...
to lutfi adam, i'm sorry for humiliating you...
wish me the best!!!
hope can got png tggi lg dri sblm ni..

> 3.85

dpt 4 flat pun bes gak..
ha3
koya!!!